Ljetne radosti Marija Mlinarića

POBJEDNIKA ovogodišnje Farme i nositelja Guinnessovog rekorda u guranju automobila, svestranog Marija Mlinarića, objektivi naših fotoreportera ulovili su Umagu.

More, sunce i dobri prijatelji bili su i više su nego dobar razlog za smiješak na Marijevom licu, a da ne spominjemo hladne koktele koji su se  pijuckali u opuštenoj atmosferi Beach kluba Goldfish.

Mario skakao s mosta, BB Stipe sa stupa, a Radolfi promatrao vratolomije i hladio se koktelima

Brzi tempo gradskog asfalta Mario je zamijenio uživanjem u malim ljetnim radostima zabavljajući se u društvu Željka Radolfija, široj javnosti poznatog po kratkoj vezi s Vlatkom Pokos, te bivšeg Big Brother stanara Stipe Bekavca, koji je također pokazao svoje umijeće skakanja u vodu.

Svoje vratolomije Mario je bez srama pokazao pred mnoštvom znatiželjnika koji su budno pratili njegov svaki pokret. Bivši sportaš rashladio se skakanjem s mosta u Umagu te ispijanjem koktela u društvu prijatelja. 

Glumac poznat po ulozi Jakova Barišića u seriji Zabranjena Ljubav inače je apsolvent na Kineziološkom fakultetu te nekadašnji igrač rukometnih klubova Medvešćak i Bjelovar. Proslavio se kao prvi pratitelj Mistera Turizma i Mistera Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.