Lindsay Lohan izbačena iz kluba jer je bivšu djevojku gađala čašom u glavu

PROBLEMATIČNA glumica opet je u centru pažnje zbog svog ponašanja koje joj je priskrbilo zabranu ulaska u jedan losanđeleski klub.

Američka je glumica zamoljena da napusti noćni klub Trousdale u Los Angelesu nakon što je, navodno, čašom gađala svoju bivšu djevojku Samanthu Ronson. "Samantha u klubu radi kao DJ, otišla je sjesti za stol i popiti piće sa svojim prijateljima kada je dojurila Lindsay i bacila joj čašu u glavu. Nije ju pogodila, a staklo se rasipalo oko cijelog stola. Samantha je bila vrlo potresena", izjavio je očevidac za New York Post i dodao kako je vlasnik kluba zamolio glumicu da ode te rekao da se "više nikada ne smije vratiti".

Unatoč incidentu, Samantha je nastavila raditi, a kasnije je na svom Twitter profilu napisala: "Upravno mi je doletjela čaša u glavu... Hmmm, pitam se tko je to učinio?" U intervjuu koji je sljedećeg dana dala za jedan internetski portal, na pitanje o razlogu zbog kojeg je Lindsay to učinila, Samantha je kratko rekla: "Ne znam, ona je jedna vrlo bijesna osoba".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.