Let 3 prokomentirao Baby Lasagnu, koji je po mnogima favorit Dore

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

U ČETVRTAK je održana dodjela hrvatske glazbene nagrade publike Cesarica, a nagradu za Hit godine odnio je Let 3 s eurovizijskom pjesmom Mama ŠČ.

"Mi smo inače u zatočeništvu od naših od naših pilića, ali danas su nas pustili jer su očito zabrijali da to nije Cesarica već Češljugarica, a to je njihova carica ptica. Sumnjam da bi nas inače pustili na ovu manifestaciju", rekao je za Story Damir Martinović Mrle o tome kako je bend stigao na dodjelu glazbenih nagrada.

Komentirao je i svog kolegu Baby Lasagnu, kojeg mnogi smatraju favoritom Dore i već sada mu predviđaju pobjedu. "Drago mi je ako je favorit. On je baš to zaslužio", rekao je Mrle koji je također prokomentirao i odluku kojom je Vrhovni sud poništio odluku Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom.

"Dajem joj punu podršku. Jako mi je žao. Više od svega mi je žao jer je večeras u Laubi čitanje dječjih priča u znak podrške Severini. Ja sam htio ići, ali nisam mogao jer sam ovdje. Nedavno sam objavio slikovnicu sa svojim pričama koje se zovu Priče o niŠČemu i užasno mi je žao što ne mogu tamo biti i pročitati barem jednu svoju priču, ali ću joj poslati svoju slikovnicu u znak podrške", poručio je Mrle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.