Let 3: Krajnje je vrijeme da se Jadranka Kosor skine pa da se od srca nasmijemo

LET 3 večeras će nastupiti u jednom beogradskom klubu, a povodom toga Prlja i Mrle dali su intervju za Blic i osvrnuli se na domaću političku situaciju. Istaknuli su da obožavaju klupske koncerte jer na njima mogu biti bliži, intimniji s publikom, nego na velikim pozornicama. Upitani su o predstavi "Kiklop", a izrazili su nadu da će i Srbi moći uživati u istoj. "Riječ je o zaista sjajno predstavi, koja bi se sigurno svidjela srpskoj publici. Vjerujemo da će se ukazati prilika da "Kiklop" dođe i u Srbiju. Novi album pojavit će se kad ga napravimo. Postoji dosta ideja koje treba doraditi i uobličiti. Teme će, kao i uvijek, biti one koje nam se u tom trenutku učine interesantnima i aktualnima", rekli su dečki o predstavi i novom albumu.

Crkvu i političare ne nazivaju svojoj inspiracijom, već se smatraju vezanima za takve institucije. "Mi neke stvari vezane za takve institucije, koje su zapravo samo paravan za razne negativne stvari, ne možemo niti želimo ignorirati, nego ih komentiramo na svoj način. Često nam kažu da smo svojevrstan glas naroda jer ukazujemo na stvari koje svatko normalan vidi, ali nema priliku da ih javno komentira", objašnjavaju Letovci svoje tekstove.

Vječna inspiracija, premijerka Kosor, nije komentirala spot za pjesmu "Omađijaj me", koja je nastala za poslije premijere "Kiklopa". "Ne, možda je shvatila da je pametnija kad šuti. Poslije premijere "Kiklopa" u kojem i ona ima epizodnu ulogu (Mrle u predstavi nosi njezinu sliku na penisu), kurtoazno je izjavila da podržava umjetničke slobode te da će pogledati predstavu čim bude prilike za to. Još se nije pojavila na predstavi. To je kao kad ti netko kaže da će vratiti pare u ponedjeljak, a ne kaže koji će to ponedjeljak biti. To što ona kaže, oduvijek je bilo dosta glupo, ali sad već i dosadno, pa je krajnje vrijeme da se skine i pokaže pi..u. Sigurno je ne bi je...i, ali neka barem razgali naše duše da se od srca nasmijemo", preporučili su Prlja i Mrle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.