Kristina Sajko: Nisam znala da sam na audiciji za reality

JEDNA od najuspješnijih i najpopularnijih hrvatskih manekenki sudionica je nove sezone reality emisije "Models of the Runway". U showu je završila gotovo slučajno, otišla je na audiciju za koju je mislila da je za neko modno snimanje, a ne za reality. Nazvali su je nakon nekoliko dana i rekli da je dobila posao.

"Otišla sam na audiciju a da uopće nisam točno znala za što je"

"Otišla sam na audiciju, mislila sam da je za neko modno snimanje i tek sam nakon nekoliko dana saznala o čemu je riječ. Iako se Project Runway emitira već šest sezona, ja dotad nisam gledala nijednu, a da sam postala dio nečega velikog, shvatila sam tek kad sam ljetos došla na snimanje u New York", rekla je Kristina u intervjuu za Gloriju.

U New Yorku je prvi put upoznala Heidi Klum. "Vrlo je simpatična i draga. Odmah je nekoliko neiskusnih cura podučila kako hodati i držati se na pisti", dodala je Kristina.

Kamere su ih snimale petnaestak sati dnevno, ali je uz posao Kristina imala i vremena za uživanje u New Yorku. "Kamere nas nisu baš posvuda pratile, ali se snimalo po 15 sati na dan. Sve smo bile smještene u luksuznom njujorškom hotelu i mnogo se radilo. Unatoč tome, uspjela sam se naći s nekim starim prijateljima.

Lijepa je manekenka snimila i pilot-seriju o životu modela


Lijepa se manekenka nedavno okušala i kao glumica. "Max Maksimović, moj prijatelj i producent, predložio je da snimimo pilot za serijal “Djevojka iz drugog svijeta” o svijetu mode i ponudio mi glavnu ulogu. Nakon povratka iz New Yorka, potkraj ljeta, snimali smo pet dana po raznim lokacijama u Los Angelesu. Uživala sam i mislim da mi je pred kamerama dosta pomoglo manekensko iskustvo", rekla je Kristina.

U serijalu se radi o usponima i padovima u svijetu modela. "Priča prati tri manekenke u Los Angelesu i nekoliko drugih gradova u koje ih posao odnese. Glumim jednu od njih, iskusniju manekenku Kristinu, koja svojim savjetima pomaže mladoj djevojci koja je tek zakoračila u modni svijet. Nadamo se da će biti zainteresiranih za serijal, a pilot je ponuđen nekim televizijama u Hrvatskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Kanadi i Rusiji. No, ne zamaram se pretjerano filmskom karijerom, nego se i dalje držim manekenstva", dodala je Kristina.

Kristina živi u Los Angelesu, a slobodno vrijeme provodi s dečkom Zoranom Miličevićem

Kristina se nakon života po raznim europskim i američkim gradovima nedavno "smirila" u Los Angelesu. Živi sama u stanu blizu plaže i kaže kako joj je vrlo lijepo. "Svako se jutro budim oko devet, a kako je ovdje uvijek toplo, gotovo svaki dan mogu doručkovati u dvorištu. Plaža mi je blizu, pa ako ne moram na casting, volim ondje provesti prijepodne. Sport mi je vrlo važan i često igram odbojku na pijesku, ponekad surfam, a najviše igram tenis", rekla je Kristina te dodala kako ne izlazi često, ali kada je vani, voli otići u jazz klub ili na izlete u okolicu Santa Barbare. Najčešće izlazi s prijateljima, ali i dečkom, hrvatskim glazbenikom Zoranom Miličevićem, s kojim je u vezi već 2,5 godina.




 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.