Kraljica skandala: Pogledajte kako danas živi problematična Anamarija iz Farme

Foto: Instagram

ANAMARIJA DŽAMBAZOV pozornost Hrvatske privukla je u reality showu Farma, gdje se čak i potukla s drugom farmericom Marijom Prekodravac.

Nakon Farme problematična starleta pojavila se i u skandaloznom srpskom realityju Parovi, gdje je sudjelovala i u seksu u troje, ali se i zaljubila u sustanara Tihomira Filipovića. Nakon toga se bacila u glazbene vode te snimila pjesmu Polako, a sudeći prema objavama na Instagramu, nastavila je sa sličnim lifestyleom i nakon realityja.

Fancy, kako su je zvali ostali farmeri, dala si je i novi nadimak - sad se pod mnogim njenim objavama može vidjeti opis "Kraljica skandala".

Vrijeme provodi po beogradskim noćnim klubovima, a čini se da i ove godine prati reality Parove pa se pohvalila da su tamo jednom pustili i njenu pjesmu.

Za Instagram se uglavnom naslikava polugola.

Inače, Anamarija je u Farmi ispričala i da je spiskala obiteljsko nasljedstvo. "Moja obitelj je imala novca, samo sam ja bila malo glupa. Imala sam jako puno novca. Kad su umrli, ostavili su mi stan u Krajiškoj, tri stanice od Trga, kuću i novac. Imala sam dolare, eure i kune. Nakon što su umrli, odlučila sam živjeti kao što nikada nisam živjela jer sam živjela u domu jer su se oni drogirali i bili po zatvorima. Htjela sam živjeti kao kraljica. Ja sam tad uživala, ali nisam se smijala zbog svoje obitelji", rekla je tada i dodala da je davala novac drugima koji su je tražili jer su svi znali da ima novca.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.