Nasmijan i opušten: Princ William u javnosti prvi put nakon objave bratove knjige

Foto: EPA

BRITANSKI kralj Charles III., princ William i njegova supruga Kate u četvrtak su se prvi put pojavili u javnosti nakon objave memoara princa Harryja i nakon njegovih TV intervjua u kojima je iznio niz optužbi na račun kraljevske obitelji. 

Charles je razgovarao s okupljenim sugrađanima u škotskome selu Aboyneu, no nije komentirao sinovu knjigu. Skromno putovanje unutar Velike Britanije kraljev je prvi javni događaj u ovoj godini i u golemoj je suprotnosti s brojnim napisima o knjizi njegova mlađeg sina.

Princ i princeza od Walesa nasmijani i opušteni

William i Kate obišli su bolnicu u sjevernoj Engleskoj. Oboje su bili nasmijani i dobro raspoloženi te ni oni nisu spominjali Harryjevu knjigu. Dosad ni Buckinghamska palača ni itko od članova kraljevske obitelji nisu komentirali informacije koje je Harry iznio u memoarima.

Podsjećamo, u autobiografskoj knjizi Spare Harry je otkrio kako je molio oca da ne oženi Camillu, sada kraljicu suprugu Ujedinjenog Kraljevstva. Knjiga obiluje i drugim otkrićima i pikanterijama iz života kraljevske obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.