Kolindina dvojnica Coco posjetila Zagreb i završila na neočekivanom mjestu

Foto: Instagram/Čitatelj/Matija Habljak/PIXSELL

AMERIČKA starleta Coco T stigla je u Zagreb sa suprugom Ice T-om na njegov koncert u Boćarskom domu s grupom Body Count.

Starleta koju strani mediji često miješaju s Kolindom Grabar-Kitarović vrijeme prije koncerta provela je na mjestu koje bi malo tko očekivao kad je o njoj riječ - na dječjem igralištu preko puta Boćarskog doma s kćerkicom Chanel. 

Na koncertu je pomno promatrala svaki pokret svog supruga.

Dan prije Zagreba, Body Count imali su koncert u Beogradu čime se Coco pohvalila i na Instagramu jer su njeni baka i djed s majčine strane bili srpskog porijekla.

"Sestra i ja smo napokon uspjele vidjeti naše srpske korijene (moji baka i djed s majčine strane su bili iz Jugoslavije). Razgledale smo grad... Trebalo mi je 39 godina da dođem tu i bilo je nevjerojatno iako sam u Beogradu mogla provesti samo jedan dan. Bilo je vrijedno toga", napisala je Coco uz fotku iz Beograda.

Inače, nedavno se osvrnula i na česte usporedbe s Kolindom. "Sjećate li se kako su me ljudi nedavno pomiješali s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović? Novinari su me uvijek pitali što mislim o tome. Moram reći da mi ona doista jako sliči. Možda smo u rodu. Ne smeta mi usporedba s predsjednicom", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.