Klinika u Hrvatskoj ima najmoderniji uređaj za skidanje dioptrije

Foto: Press

MIOPIJA ili kratkovidnost je najčešći očni poremećaj u svijetu. Otprilike 27% svijeta, odnosno 1,9 milijardi ljudi, je kratkovidno;  brojke samo rastu iz godine u godinu.

Zahvati laserske korekcije vida izvode se već preko 40 godina, a u svijetu je operirano preko 40 milijuna ljudi. Očna poliklinika Optical Express jedna je od vodećih za lasersku korekciju vida. Surađuje s poznatim oftalmolozima, a prati ih glas stručnjaka, a iDesign tehnologiju posjeduju na ovim područjima samo oni.

'Na nivou grupe obavljeno je preko 3 milijuna zahvata skidanja dioptrije, raspolažemo ogromnim iskustvom i surađujemo s vodećim svjetskim oftalmolozima, a samim time su oni dostupni i našim pacijentima.' – rekla nam je Ana Kričković, ravnateljica Optical Expressa u Hrvatskoj te nastavila:

'Svakako želim naglasiti da u svakom segmentu, od laserske korekcije vida preko operacije sive mrene i zamjene očne leće sve do stražnjeg segmenta oka, surađujemo s vodećim oftalmolozima.'

Što je iDesign tehnologija i kako je napravila revoluciju u laserskoj korekciji vida?

Laserska korekcija vida je trenutno jedan od najuspješnijih kirurških zahvata s preko 99% uspješnosti - no što čini lasersko skidanje dioptrije uspješnim? Jedan od faktora je definitivno napredna tehnologija, poput iDesign dijagnostičkog uređaja. iDesign uređaj doista je revolucionizirao proces skidanja dioptrije iz nekoliko razloga:

Design je 5 puta precizniji od dosadašnjih uređaja

Svačije oko je jedinstveno - dosadašnji dijagnostički uređaji pronađu greške oka dovoljno precizno da se one uklone, no iDesign mjeri vaše oko na 1200 točaka. Tako precizno mjerenje omogućava liječnicima da zahvat prilagode svakom pacijentu posebno.

iDesign omogućava zahvat i onima koji do sad nisu bili kandidati za skidanje dioptrije

Osim što je precizniji, iDesign je omogućio skidanje dioptrije većem broju ljudi, stoga ako su vam prije više godina negdje rekli da niste kandidat - ne gubite nadu!

iDesign usavršava već naprednu tehnologiju

LASIK i PRK zahvati, koliko god već bili napredni, mogu biti još precizniji ako se u te zahvate implementira iDesign tehnologija. iDesign kreira izuzetno precizan 3D reljef vašeg vida koji se prenosi u laser.

iDesign omogućava vid bolji nego s naočalama ili lećama

Ako ste cijeli život nosili naočale ili leće, vjerojatno mislite da s njima vidite sve kako treba. Međutim, naočale i leće jednostavno ‘preusmjeravaju’ svjetlost, dok se pomoću iDesign tehnologije usavršava vaše oko, odnosno vaš vid.

iDesign metode skidanja dioptrije trenutno su na popustu od 30%

Do kraja veljače možete skinuti dioptriju jednom od iDesign metoda s 30% popusta. Osim toga, možete iskoristiti i popust na pregled za lasersku korekciju vida, čija je trenutna cijena 200 kn. Saznajte više o svim popustima i pogodnostima za lasersku korekciju vida ili nazovite Optical Express na 01 5625 450.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.