Kim Kardashian prekinula s Reggiejem Bushom zbog Waynea Bridgea?

NA POMOLU je nova ljubavna veza, a glavni akteri su Kim Kardashian i nogometaš Wayne Bridge. Naime, Britanac, koji je nedavno punio medijske stupce jer ga je djevojka varala s bivšim suigračem Johnom Terryjem, seksipilnu američku starletu upoznao je u VIP-u jednog noćnog kluba u Miamiju gdje su razmijenili brojeve.

"Wayne jedva čeka da Kim stigne u grad kako bi se mogli ponovno naći"

Kako tvrde prijatelji braniča Manchester Cityja, Wayne se ne odvaja od mobitela te danonoćno, poput tinejdžera, razmjenjuje SMS-ove s prsatom Kim. "Rano je za reći, ali ona mu je zasigurno izmamila osmijeh na lice svojim simpatijama i prekrasnim izgledom. Wayne jedva čeka da Kim stigne u grad kako bi se mogli ponovno naći", izjavio je neimenovani prijatelj nogometaša koji dodaje da bi se starleta trebala pojaviti u Londonu već sljedeći tjedan.

Budući da je Kim Kardashian prije nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu s Reggiejem Bushom, pretpostavlja se da je ulogu u cijeloj priči imao upravo Wayne. Kako pišu Ameri, veza Kim i Reggie već je duže vrijeme u krizi, a broj mobitela engleskog nogometaša bila je samo izlika da se ona okonča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.