Kći Stevea Irwina rodila djevojčicu i dala joj ime u čast pokojnom ocu

Foto: Instagram

KĆI tragično preminula lovca na krokodile Stevea Irwina, Bindi Irwin, i njen partner Chandler Powell postali su u petak roditelji djevojčice te su otkrili njeno posebno ime.

"Grace Warrior Irwin Powell. Nakon što smo te posljednjih devet mjeseci nestrpljivo čekali da stigneš na svijet, konačno si tu i susret s tobom bio je najbolji trenutak u našim životima. Pred tobom je velik život i, bez obzira na sve, bit ćeš okružena s mnogo ljubavi. Hvala što si odlučila počastiti nas na godišnjicu braka. Jako smo uzbuđeni jer si konačno kod kuće", napisali su novopečeni roditelji na svom Instagram profilu i objavili zajedničku fotografiju s kćerkicom.

Bindi je objasnila značenje imena kćeri.

"Naša graciozna ratnica je naše najljepše svjetlo. Grace je dobila ime po mojoj prabaki i Chandlerovim rođacima iz obitelji koja datira iz 1700-ih." započela je.

"Njezina srednja imena, Warrior Irwin, odaju počast mom ocu i njegovu nasljeđu kao nevjerojatnom divljem ratniku. Preziva se Powell i već ima dobru dušu poput svog oca. Ne postoje riječi koje bi opisale beskrajnu količinu ljubavi koju osjećamo prema našoj slatkoj djevojčici. Odabrala je savršen dan za rođenje i osjećamo se neizmjerno blagoslovljeno", napisala je.

Steve Irwin tragično je preminuo 2006. godine, kad ga je raža svojim repom ubola u prsa nekoliko stotina puta u samo nekoliko sekundi, dok je snimao jedan od svojih dokumentarnih filmova o divljini.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.