Kći najbogatije Hrvatice na Instagramu se svađa s bivšim: Prestani s lažima, svinjo

Foto: Instagram

PETRA ECCLESTONE, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, s bivšim suprugom Jamesom Stuntom nije ostala u dobrim odnosima, a da se baš ni malo nisu popravili, svjedoče riječi koje mu je uputila preko Instagrama. 

Sve je počelo kad je Petra, kako tvrdi, slučajno objavila fotografiju njihova zajedničkog sina te ju odmah i obrisala, a njemu je to, sudeći po njegovoj objavi, netko dojavio. 

"Preko dvije godine nisam smio vidjeti sina, a ovo mi je poslao netko od mojih protivnika kako bi izazvao svađu između mene i moje bivše žene koju sam blokirao. Bolesno je kako se usuđuju koristiti moju djecu kako bi me podbadali i uznemiravali me", stoji u njegovoj objavi koju je Petra podijelila i napisala mu žestok odgovor. 

"Prestani s lažima, svinjo odvratna. Nitko te nije sprječavao, imaš sudsku odluku da moraš obaviti test na droge prije nego što ih vidiš. Nisi to ni pokušao. Čak ih ni ne zoveš, niti im čestitaš Božić ili rođendan. Ti si lažljiva sramota od muškarca koja samo traži pozornost i sažaljenje. Prestani govoriti o mojoj obitelji i mojoj djeci", poručila mu je. 

Objavila je još jednu poruku. 

"Za Jamesa Stunta. Objavila sam ovo slučajno i čim sam shvatila da je javno, obrisala sam. Ne iznosi svoje mišljenje o mojoj djeci, teško da si otac godine i nemaš pravo iznositi mišljenja. Odbij, svinjo odvratna. Pusti nas na miru jednom zauvijek, zbogom", stoji u poruci koju je objavila na Insta storyju. 

>>>Trudna kći najbogatije Hrvatice otkrila sve prljave tajne svog bivšeg muža<<<

>>>"Mazao je kokain po desnima": Bivši muž najbogatije Hrvatice lažirao sudski test na drogu?<<<

James Stunt i Petra Ecclestone upoznali su se 2006. godine, a vjenčali su se prije pet godina u Rimu. Za vjenčanje su utrošili 12 milijuna funti. Živjeli su u vili od 100 milijuna funti u Chelseaju te još jednoj nekretnini vrijednoj 158 milijuna funti u Los Angelesu. Nakon razvoda Stunt je napustio njihov dom u Chelseaju.

Petra je trenutno u vezi s Jamesom Palmerom, a nedavno je rodila i njihovo prvo zajedničko dijete. Petra i Sam su počeli vezu nedugo nakon što se razvela od Stunta, a zaruke su objavili ubrzo zatim. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.