Katy Perry u novom spotu štrca šlag iz grudnjaka i leži potpuno gola na oblaku

KATY PERRY snimila je provokativan spot za svoju pjesmu "California Gurls" u kojem potpuno gola pjeva ležeći na oblaku te nosi grudnjak iz kojeg štrca šlag. Pjevačica koju je časopis Maxim proglasio najseksi ženom, svojim je novim spotom izazvala kontroverze, jer se u njemu pojavljuje u ulozi djevojčice izgubljene u "Candyforniji".

Katy hoda čarobnom zemljom poput Alise u zemlji čudesa i uživa u slasticama koje se nalaze svud oko nje, no već u sljedećem kadru potpuno gola leži na oblaku i izazovno namiguje. Osim šarene haljinice, pjevačica u spotu nosi i grudnjak u obliku torte od šlaga s trešnjom na vrhu. Pred kraj spota obučena je u izazovnu crvenu kombinaciju s grudnjakom koji sa svake strane ima pričvršćenu bočicu sa šlagom. U jednom trenutku Katy ih čvrsto primi i iz njih krene štrcati bijela tekućina, a ona je kasnije prokomentirala za MTV kako su "grudi sa šlagom" bile u spotu, jer joj je to "jedino oružje". "Bilo je zaista zanimljivo kad sam ispaljivala sav taj šlag koji je dolazio s mojih leđa kroz grudi", šalila se u intervjuu, a za grudnjak u obliku tortica prokomentirala je da je bio "vrlo težak, ali zabavan".

Spot je režirao Mathew Cullen iz kompanije Motion Theory, a uz Katy Perry u spotu se pojavljuje i slavni reper Snoop Dog koji glumi zlog "Sugar Daddyja". Iako su fanovi oduševljeni spotom jer nimalo ne odudara od vrckavog i provokativnog imidža britanske pjevačice, kritičari smatraju da je ipak "malo pretjeran", no Katy je njime uspjela provući pozornost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.