Kasandra je bila najseksi pjevačica 90-ih, a onda je potpuno nestala sa scene

Screenshot: YouTube

DAVORKA Ručević Kasandra početkom devedesetih je bila dance zvijezda i jedna od najseksi pjevačica u Hrvatskoj. Njezin prepoznatljiv glas i karizma nikog nisu ostavljali ravnodušnim, a zaredala je nekoliko bezvremenskih hitova koji se i danas rado slušaju.

Kasandra je plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom, a bila je i jedna od prvih javnih osoba sa silikonima. Gotovo da nije bilo mladića koji u svojoj sobi nije imao bar jedan njezin poster, a na vrhuncu karijere nastupala je nekoliko puta u tjednu.

Ipak, samo četiri godine nakon početka karijere Kasandra se odlučila povući s javne scene. U javnosti nije viđena sve do 2007. godine kada se pojavila na rođendanskoj proslavi nekadašnjeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe. Pričalo se da je teško bolesna i u lošem financijskom stanju te da živi u ruševnoj kući u Zagrebu.

Na Facebooku postoji profil s imenom Davorka Ručević Kasandra, ali se ne može sa sigurnošću reći da je profil njezin. Ne objavljuje nove fotografije ni statuse, ali povremeno objavi pjesmu od nekog drugog izvođača. U svibnju je na profilu objavljen nastup Paole Valić Bekić koja ju je imitirala u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.