Kako se seksaju sijamski blizanci?

Foto: YouTube/Hulton Archive/Getty Images

SIJAMSKI blizanci oduvijek su intrigirali svijet. Kako funkcionira svakodnevica dvoje različitih ljudi koji ne mogu pobjeći jedno od drugoga? Kako jedu, odlaze na počinak ili na wc, kako izgleda njihov seksualni život? Ako je vjerovati Googleu, čini se da upravo potonje pitanje zanima najveći broj ljudi.

Naravno, sve ovisi o načinu na koji su sijamski blizanci spojeni, odnosno ovisi o organima koje dijele. No, čini se da stvari u svakom slučaju mogu funkcionirati.

Među najpoznatijim sijamskim blizancima u povijesti su Chang i Eng Bunker, koji su dijelili kuk i jetru. U današnje vrijeme uspješno bi ih razdvojili, no kako tada to nije bilo moguće, braća su nastojala živjeti što je moguće normalnijim životom. Udali su se za par sestara, a Chang je sa svojom suprugom imao desetero djece, dok je End u braku s drugom sestrom dobio dvanaestero potomaka.

Za razliku od njih, sestre Abby i Brittany Hensel dijele tijelo, a time i genitalije, što seksualni život čini mnogo kompliciranijim. O svojoj intimi ne žele govoriti, no u povijesti je zabilježeno još nekoliko slučajeva kada su se sijamski blizanci uspješno ženili.

Sestre Violet i Daisy Hilton u svoje su vrijeme tako bile prisiljene raditi u cirkusu, no pobjegle su i kasnije se udale. Poput Changa i Enga, bile su spojene u području kuka. Ipak, njihovi brakovi nisu dugo potrajali. Preminule su od posljedica gripe, a istraga je pokazala da je jedna sestra preživjela još danima nakon što je druga podlegla bolesti.

Istraživanja pokazuju da se sijamski blizanci u pravilu seksaju rjeđe no prosječna osoba, ne samo zbog komplikacija koje nosi nedostatak intime takvog stanja, nego i zbog rjeđe potrebe za seksom. Naime, budući da su trajno spojeni sa bratom ili sestrom, sijamski blizanci već su emotivno vrlo blisko povezani i nemaju toliku potrebu za zbližavanjem s trećim osobama, tvrde stručnjaci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.