"Kako biti prekrasna žena": Objavio 12 seksističkih savjeta, internet ga razapeo

Screenshot: Twitter

PRONAĆI srodnu dušu zna biti poprilično teško, ali ne brinite. Samoprozvani "trener, pisac i govornik" Alexander J.A Cortes tu je da vam pomogne. Na Twitteru je objavio 12 savjeta o tome "kako biti prekrasna žena" i navesti muškarce da polude za vama. Njegovo dobru namjeru nisu baš svi tako shvatili pa se našao priličan broj korisnika koji su njegove savjete proglasili površnima i seksističkim. 

Evo koja su, po njemu, obilježja prekrasne žene: mršava je, kuha, ima dugu kosu, šminka se, ženstvena je, graciozna i senzualna, depilirana je, nosi modernu odjeću u ružičastoj boji, voli muškarce i sluša muškarce. 

Na kraju je poručio: "Budite otmjene, cure." Dodao je i da "samo muškarac može reći ženi kako bi se trebala ponašati", da su žene koje se ljute na ovu listu "harpije s kojima se ne želite razmnožavati" te da bi bile "užasne majke". 

Ekipa u komentarima ga nakon svega toga nije ni najmanje štedjela. 

"Iskreno, nisi mi ni najmanje fizički privlačan, ni blizu."

"Ovaj se zgroženi pogled također odnosi na ljude kojima se sviđaju njegove gluposti i ostavljaju mu pozitivne komentare."

"Ovo je onaj lik iz srednje škole koji još uvijek preklinje da ponovo okupite bend da bi mogao svirati bas i još uvijek ide na srednjoškolske tulume kako bi tinejdžericama mogao dirati kosu i vrat."

"Ti sigurno od konobara tražiš dodatni tanjur i čašu vode kako bi izgledalo da si na spoju."

"Prvo sam mislila da je ovo sigurno šala."

"Kvragu, ja sam mislio da je moja žena prekrasna, a nema ni jedno od navedenog."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.