Justin Bieber šokirao fanove: Evo što misli o dodjelama glazbenih nagrada

Foto: Instagram

JUSTIN BIEBER je u nedjelju nastupao na dodjeli Billboard Music Awards, gde je i osvojio nagradu za najboljeg muškog izvođača. Ipak, čini se da mladi pjevač i nije zadovoljan kako je večer prošla.
 
Nije se osvrtao na kritike Twitter zajednice koja ga je zbog njegovog playback pjevanja prozvala novom Britney Spears, već se požalio na nešto sasvim drugo. Justin je na svoj Instagram profil postavio fotografiju srušene građevine i u ogromnom opisu rekao sve što misli o dodjelama nagrada.
 
"Ne osjećam se dobro na dodjelama nagrada, a ni poslije... Mnogi poznati gosti, čini mi se, samo brinu o tome koliko će vremena dobiti pred kamerama ili s kim se mogu povezati. Dodjele nagrada deluju jako površno i kada pogledam u publiku vidim gomilu lažnih osmjeha koji su tu da bi svi izgledali sretno ako ih kamera uhvati. Drago mi je što me vole moji vršnjaci, ali na ovakvim dodjelama ne osjećam nikakvo priznanje. Tu nedostaje autentičnosti kojoj toliko žudim", napisao je Bieber i ispričao se zbog svojih gramatičkih pogrešaka.  Fotografija je skupila više od milijun lajkova, a komentari Justinovih sljedbenika su šaroliki, kao što o u njegovom slučaju najčešće biva.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.