Jure Brkljača i Dino Petrić snimili duet, inspiracija im bio koncert posvećen Oliveru

Foto: Dario Njavro/HRT

JURE BRKLJAČA i Dino Petrić snimili su duet pod nazivom Isti ka i ti. Kažu da je ova pjesma rezultat njihove dugogodišnje suradnje i prijateljstva.

"Dino i ja upoznali smo se na jednom televizijskom glazbenom showu i od tada smo ostali nerazdvojni prijatelji do dan danas. Isti ka i ti nastala je u Vela Luci, u hotelu nakon koncerta Trag u Beskraju, u ranim jutarnjim satima", otkrio je Jure Brkljača.

"Pjesma je plod dugogodišnjeg prijateljstva Jure i mene, a već jako dugo pričamo o zajedničkoj suradnji, o tome da napravimo pjesmu koja se sada napokon dogodila i ugledala svjetlo dana. Isti ka i ti dogodila se u Vela Luci inspirirana je koncertom posvećenom Oliveru Dragojeviću. Opisuje naše živote, sve trenutke koje smo uskratili svim ljudima oko nas da bi sebe dali maksimalno glazbi", naveo je Dino Petrić.

Dino Petrić napisao je tekst za pjesmu Isti ka i ti, a glazbu je osmislio s Jurom Brkljačom. Za aranžman i produkciju zaslužan je Miro Buljan. Najavljen je i videospot koji se trenutno snima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.