Jennifer Aniston i Gerard Butler ponovo zajedno?

JENNIFER ANISTON plijenila je pažnju svojom pojavom na sinoćnjem Zlatnom globusu. Nosila je elegantnu crnu haljinu sa srcolikim izrezom na grudima, sličnu je imala Angelina Jolie na prošlom Oscaru koja je otkrivala noge bez trunka celulita.

Jennifer je bila odlično raspoložena, no neki kažu da je razlog tome nepojavljivanje Brangeline na dodjeli. Svjedoci kažu da je glumica naprosto blistala, a raspoloženje joj je bilo još bolje kad joj se na crvenom tepihu pridružio kolega Gerard Butler. Par se odlično zabavljao pozirajući fotografima što je potaknulo glasine da su ponovo zajedno. Škotski glumac navodno se zagledao u kolegicu još na snimanju filma "The Bounty Hunters" kada je izjavio da je na snimanju "sretan kao prase u dreku", jer ima priliku raditi Jennifer Aniston. Nikad nisu potvrdili vezu, iako ekipa sa snimanja kaže da je kemija među njima bila očita.

Nagađalo se da je Jennifer u vezi sa zvijezdom filma "Mamurluk", Bradleyem Cooperom, ali sinoć su odvojeno došli na dodjelu nagrada Zlatni globus. Gerard i Jennifer bili su prezenteri nagrade za najbolji scenarij, koju je dobio film "Up in the Air". Pritom su bili prilično ozbiljni pa su mnogi nagađali da su svojim zajednički nastupom željeli prikriti stvarnu prirodu svog odnosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.