Jeff Bezos i njegova zaručnica stigli u goste papi Franji, evo o čemu su razgovarali

Foto: Instagram

OSNIVAČ Amazona i milijarder Jeff Bezos trenutačno se nalazi u Italiji, a sa zaručnicom Lauren Sanchez posjetio je papu Franju u Vatikanu. Lauren je na svojem Instagramu objavila nekoliko fotki i otkrila o čemu su razgovarali. 

"Jeffu i meni bila je čast provesti vrijeme s Njegovom Svetošću u njegovom domu u Vatikanu. Njegova mudrost, toplina i humor bili su duboko dirljivi. Podsjetio nas je da ne shvaćamo život preozbiljno, jednostavan, ali snažan podsjetnik da zadržimo lakoću u našim srcima", napisala je. 

"Također smo razgovarali o hitnoj potrebi za klimatskom akcijom, nečemu oko čega je on strastven, kao i svi mi u Bezos Earth Fundu. Njegovo vjerovanje u pronalaženju ljepote i smisla u svemu što radimo duboko je odjeknulo u meni. Volim što potiče svećenike da čitaju poeziju i književnost kako bi ostali povezani s ljudskim duhom", dodala je te se zahvalila papi na "nevjerojatnom blagoslovu i mudrosti koju je podijelio" s njima. 

Podsjetimo, milijarder i njegova zaručnica snimljeni su kako uživaju na Mediteranu na luksuznoj jahti, a zabavljali su se s glumcem Leonardom DiCaprijem i njegovom djevojkom Vittorijom Ceretti te pjevačicom Katy Perry i glumcem Orlandom Bloomom.     

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.