Ivana Marić na koncertu pjevala pjesme Janis Joplin i Amy Winehause

U PRATNJI svoje skupine The Pimps, Ivana Marić održala je koncert u zagrebačkom klubu Bulldog. Puna dva sata Ivana je pjevala pop/rock i soul obrade glazbenika poput Janis Joplin, Arethe Franklin, Ette James, Tine Turner, Amy Winehouse ili Duffy. "Ovaj koncert mi je prije svega bio veliki gušt, a zatim i potvrda da nekako sve u mojoj samostalnoj karijeri ide u pravom smjeru. Sve pjesme koje sam izvela sa svojim pratećim bendom odabirem srcem i drago mi je kad vidim da u publici sjede istomišljenici koji sa mnom pjevaju u glas. Kad se postigne efekt uzajamnih osmjeha s publikom tada sam najsretnija, jer znam da sam napravila pravu stvar", rekla je nakon koncerta Ivana Marić.

Spontani duet Ivane i Žanamari Lalić

Ivanu je na pozornici cijelo vrijeme bodrila sestra Ana koja je u nekim pjesmama pjevala prateće vokale. U publici su se među mnogima mogle sresti i neke poznate glave poput Rafaela Dropulića, Stefany Hohnjec i Boris Kosmač, dok se Žanamari Lalić u jednom trenutku Ivani spontano pridružila na pozornici s kojom je u duetu otpjevala pjesmu Janis Joplin "Take a Little Piece of My Heart".

Osim ovog koncerta Ivana trenutačno uživa u još jednom valu adrenalina. Naime, uskoro je čeka nastupa na Hrvatskom radisjkom festivalu koji se ove godine održava od 28. do 30. svibnja u opatiji. Tada će prvi puta kao samostalna interpretatorica nastupiti na nekom festivalu, a publiku će pokušati osvojiti pjesmom "Ne prilazi" autorice Aleksandre Milutinović.

L.V.
Foto: Vjeko Šunjić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.