Iva Jerković: Svugdje idi, kući dođi!

U ZAGREBU je otvoren još jedan dućan u kojem će se sigurno svaka žena osjećati kao kod kuće. Povodom otvorenja dućana Liu Jo poznate dame iz hrvatskog javnog života nosile su kratku reviju. Predvodila ju je Iva Jerković, a u reviji su joj se pridružile Iva Herceg, Nives Čanović, Mirna Medaković te Marijana Mikulić. Osim njih, otvorenje su posjetile i Uršula Tolj te Matija Vuica i Ivana Delač Đolo. Poznata dizajnerica otkrila nam je čime se bavi ovih dana te što misli o svjetskom uspjehu svoje muze Kristine Šalinović.

Matija Vuica: Mjesec dana sam bila u svom Metkoviću

"Pozdravljam otvaranje svakog novog dućana u Zagrebu. Smatram da je takva metropola da bi trebao imati što više lijepih trgovina, ovo je prekrasno. Biram stvari koje su dnevne, a sviđaju mi se boje koje se nose ove sezone, prljava petrolej boja i varijanta s ekološkim krznom", komentirala je Matija. Ljeto je provela u rodnom Metkoviću i propisno se odmorila. "Divno sam se provela, mjesec dana sam bila u rodnom Metkoviću. Radila sam promociju svog projekta, a sad je radim i u Zagrebu. Sunčala sam se i kupala s prijateljima, pravi odmor".

"Nisam sigurna idem li na CAP"

"Nisam sigurna idem li na Cro A Porter ove godine jer radim ovaj spomenuti projekt "Trideset godina poslije", a radi se o onome što smo mi radili prije 30 godina kada smo započeli i sada to želimo obilježiti, a poklopit će se s CAP-om. No, već sada razmišljam o proljetnom i to ću sigurno dobro napraviti", rekla nam je Vuica.

"Kristina Šalinović je jedno milo i drago stvorenje"

Za Kristinu Šalinović, koja je nosila njezinu reviju na prošlosezonskom CAP-u, Matija ima samo riječi hvale. "Oduševljena sam njome kao osobom, i ne čudi me što je napravila takav uspjeh. Mnoge mlade osobe su zgodne i lijepe, odu i ne naprave ništa. Nije stvar samo visine, kao što mnoge mlade cure misle. Ona posjeduje taj jedan faktor, ne bih ga nazvala X, nego bi rekla da ona ima jednu zvijezdu u sebi. Ona je jedno drago i milo stvorenje te zrači pozitivizmom i to ju je vjerojatno dovelo do svjetskog uspjeha. Naravno, uz to je prelijepa", zaključila je dizajnerica.

Iva Jerković: Obišla sam dosta otoka

Iva Jerković također se oduševila odjećom u novootvorenom dućanu. "Sviđa mi se, malo sam pogledala, već sam neke čizme vidjela. Prava ženska posla, ženski dan", rekla nam je lijepa Iva. "Ljeto sam provela dobro, ovo je najdulja sezona, ne pamtim ovako dugo ljeto. Zaletjet ću se još koji vikend do mora jer je ovo šteta propustiti. Bila sam svugdje ovo ljeto. Prvih mjesec dana sam obišla dosta otoka, a kasnije sam otišla u Nin, kod svojih malo i tamo sam se odmarala, klasika, tako je svake godine. Prvo odem malo s društvom u obilazak, a u Ninu se onda odmaram. Svugdje idi, kući dođi", otkrila nam je manekenka o svom odmoru.

"Dolazi nam jesenska garderoba, prilagodit ću se tome"

"Na Rabu mi je bilo jako dobro što se zabavljanja tiče. Nije stvar toliko ničega koliko društva, bilo je tamo moje društvo i odmah sam se ja dobro provela. Za jesen ništa ne planiram još, ne mogu se prilagoditi. Mic po mic, dolazi nam jesenska garderoba, i ja ću se lagano prilagoditi tome", zaključila je Iva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.