VIDEO Modna influencerica prošetala Zagrebom u zanimljivim kombinacijama

Video: DD Video Lab

BRITA BOBETIĆ modna je influencerica koju na Instagramu prati preko 26 tisuća ljudi. Poznata je po zanimljivim modnim odabirima pa smo je odlučili pitati koje su to hit kombinacije koje će obilježiti 2023. godinu. S Britom smo prošetali poznatim zagrebačkim lokacijama, za koje je odabrala tri različite modne kombinacije.

Otkrila je da je prema njezinom mišljenju upravo moda idealan način za izražavanje osobnosti: "Volim različite stilove, volim ih kombinirati i upravo na taj način izražavati svoj karakter." U zadnje vrijeme, kaže, voli pastelne boje, krem i nude nijanse. No kad ostane bez ideje što obući, ono što uvijek 'igra' su crno-bijele kombinacije.

Istaknula je i posebnu ljubav prema trenirkama: "Kada se vratim s posla, najdraži dio dana mi je skinuti štikle, skinuti sve usko sa sebe i uskočiti u najudobnije i najugodnije trenirke na svijetu." U videu niže pogledajte koje brendove je Brita izdvojila i kako ih je iskombinirala. 

Ako su vas Britine kombinacije inspirirale za šoping, dobra vijest je da u Buzzu trenutno traju sniženja na high street brendove do 40%. Nike, adidas, Reebok, Juicy Couture, Puma, ACBC, Vans, Converse, samo su neki od brendova uz koje i vi možete pratiti najnovije modne trendove, ali i izraziti svoj karakter. 

Sadržaj donose Index i BUZZ u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.