Influencer u salonu automobila ismijavao bogate Emirate, sada ga traži policija

Screenshot: TikTok

INFLUENCER Hamdan Al Rind, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao stručnjak za automobile, napravio je skandal u jednom salonu za prodaju luksuznih automobila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog čega ga sada traži policija, prenosi New York Post.

U salon automobila je ušao u pratnji dvoje ljudi koji su u rukama nosili paletu s novcem, a onda se influencer počeo grubo ponašati prema osoblju. Snimka je objavljena na TikToku, a policija je prizor doživjela kao ismijavanje bogatih Emirata. Influencer je došao odjeven u dugi bijeli ogrtač kakav nose muškarci u Emiratima, sunčane naočale i masku. Govorio je engleskim jezikom s jakim arapskim naglaskom.

@ace876media.ent1 😂 😂 hey you work here … go buy coffee #luxurycars #dubai #localdubai #viral #trending #azadamazon ♬ original sound - Ace876media

Muškarac je prvo zahtijevao od zaposlenice da pozove vlasnika salona, stavljajući joj svežanj novčanica u ruku govoreći da si kupi kavu. Potom je pitao vlasnika koji je najskuplji automobil u salonu.

Nakon što je influenceru rečeno da je to Ferrari SF90 čija je cijena 2.2 milijuna dirhama (oko 550.000 eura), komentirao je da je automobil "previše jeftin" i da je to vozilo kakvo bi vozio njegov vozač. Dodao je kako će ipak kupiti Audi R8, Ferrari SF90, Mercedes-AMG SUV, Rolls Royce...

Iako je iz videa jasno da se radi o namještaljci čiji cilj je bilo ismijavanje kulture luksuznih automobila u Emiratima, policija je sve ozbiljno shvatila te ne želi popustiti. Vlasnik salona je već pozvan na razgovor u policiju. Mediji pišu da bi se u problemima mogli naći zaposlenici salona ako se ispostavi da su svojom voljom sudjelovali u snimanju namještenog videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.