INDEXOVA NAJLJEPŠA HRVATICA Ovo je 10 finalistica našeg izbora

Foto: Instagram/Press/Story.hr

ODABRALI ste 10 finalistica Indexovog izbora za najljepšu Hrvaticu.

Preko 205 tisuća puta pregledali ste naš izbor, a glasalo je vas više od 70 tisuća. Na tome vam hvala. Borba za deseto mjesto do posljednjeg je trenutka bila neizvjesna, no na kraju je 500 pozitivnih glasova presudilo.

Sad idemo dalje.

Predstavljamo vam 10 ljepotica koje idu u finale.

Mila Fabris Ančić

Mila Fabris Ančić liječnica je i supruga proslavljenog hrvatskog tenisača Marija Ančića.

Diplomirala je medicinu na Medicinskom fakultetu u Splitu te je nekoliko godina kasnije specijalizirala anesteziologiju. Na njezinom Linkedln profilu stoji da od 2018. godine radi u KBC-u Split.

Samozatajna supruga Marija Ančića nije aktivna na društvenim mrežama te se rijetko može vidjeti u javnosti. U svibnju ove godine par se vjenčao u crkvi svete Eufemije u Rovinju.

Elena Dizdar

Manekenka Elena Dizdar dobro vam je poznata iz prijašnjih Indexovih izbora te je svake godine bila veoma blizu pobjede. 

23-godišnja studentica prava surađivala je s nizom poznatih brendova, a prije nekoliko godina ponijela je titulu Miss sporta. U to vrijeme bavila se taekwondoom, no nakon što je ponijela prvu lentu, odlučila se okušati i u manekenstvu.

Hana Mašić

Mlada Zagrepčanka Hana Mašić popularnost je stekla kada se pojavila u srpskom glazbenom showu Zvezde Granda i oduševila svojim glasom. Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale tog showa gdje ju je s 12 maksimalnih bodova podržala pjevačica Nina Badrić.

Hana je svoj glazbeni put počela u djetinjstvu, kao članica dječjeg zbora Zvjezdice.

Albina Grčić

Pjevačica Albina Grčić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu ove godine, a iako tad nije uspjela izboriti finale, privukla je veliku pozornost diljem Europe. Iako joj je finale Eurosonga izmaklo, finale Indexovog izbora izborila je bez problema.

U vezi je s Hajdukovim nogometašem Ivanom Ćalušićem i trenutno je jedna od najpopularnijih mladih pjevačica na hrvatskoj estradi.

Ema Kovač

Čakovčanka Ema Kovač jedna je od trenutno najtraženijih domaćih manekenki, a bavi se i glumom. Radila je i živjela u brojnim svjetskim metropolama poput Miamija, Londona, Pariza...

Na Instagramu je prati preko 200 tisuća ljudi, a svojom ljepotom privlači pozornost gdje god se pojavi.

Christina Zwicker

19-godišnja gimnastičarka Christina Zwicker velika je nada hrvatskog sporta. Članica je ZTD-a Hrvatski sokol iz Zagreba.

Gimnastikom se bavi od svoje četvrte godine, a prošle je godine pomela konkurenciju na Svjetskom kupu u Mađarskoj.

Tara Thaller

Tara Thaller mlada je glumica koja je 2019. godine ponijela titulu najljepše Hrvatice po izboru čitatelja Indexa.

Najveće dosadašnje glumačko postignuće joj je uloga u HBO-ovoj seriji Uspjeh. Osim za glumu, talentirana je i za glazbu što je dokazala pobjedom u showu Zvijezde pjevaju. Studira na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a zbog studija se u proteklo vrijeme povukla iz javnosti.

Valentina Walme

Valentina Walme jedna je od najuspješnijih hrvatskih plesačica, a široj javnosti predstavila se u showu Ples sa zvijezdama.

Danas je u vezi s glumcem Markom Petrićem, a svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti. Ipak, njeni brojni obožavatelji redovito je prate na Instagramu, gdje ima preko 40 tisuća pratitelja.

Klara Mucci

Klara Mucci, punim prezimenom Mučibabić, po mnogima je jedna od najljepših hrvatskih glumica. Ova Splićanka diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a paralelno je završila i Studij modnog dizajna te teoriju kulture mode na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Ove godine dobila je jednu od glavnih uloga u hit seriji The Ibiza Affair.

Antonija Mišura Sandrić

Bivša košarkašica iz Šibenika čak je četiri puta ponijela titulu najljepše Hrvatice po izboru čitatelja Indexa. Dogodilo se to 2011., 2012., 2013. i 2015. godine. 

Antonija se više ne bavi košarkom, no i dalje je veoma prisutna u hrvatskoj javnosti. 2015. godine udala se za Marka Sandrića nakon deset godina veze. Početkom prošle godine rodila je kćer Taru, a trenutno par očekuje i sina. 

Eto. Sve smo vam rekli i objasnili, sad je (ponovo) sve na vama.

Tko je od njih najljepša Hrvatica 2021. godine?

Glasati možete u našoj anketi, no ovog puta dobro promislite. Glasati možete samo za jednu djevojku, i ne možete negativnim glasovima zeznuti konkurentice svoje favoritkinje.

Pobjednicu ćemo doznati 30. prosinca.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.