Impulzivna glumica Sara Foster najveći je adut tenisača Tommyja Haasa

NOVI uspon njemačkog tenisača, 31-godišnjeg Tommyja Haasa, povezuje se uz sve čvršću vezu s američkom glumicom, 28-godišnjom Sarom Foster. "Svadba je u planu uskoro, može se dogoditi već sutra", rekao je Tommy Haas na pitanje novinara u Wimbledonu o vezi s glumicom rođenom u kalifornijskom Malibuu.

Prije sedam godina Haas je bio drugi igrač na svijetu

Od 2006. godine traje tenisko-glumačka veza, ali očigledno nikada nije stajala na čvršćim nogama, što je onda i odraz igre njemačkog tenisača koji je prije sedam godina bio drugi tenisač na svijetu, ali je nakon toga imao mnoštvo problema s ozljedama, ali i sa psihom koja ga je nerijetko gurala od svjetala glavne teniske pozornice.

Svaki meč, od Roland Garrosa, pa do Wimbledona, Sara Foster proživljava prilično intenzivno, te je na nogama pri svakom dobrom poenu svog dečka, ali je i snuždena u slučaju kada stvari krenu nizbrdo. "Odavno sam rekao Tommyju da je s njom ostvario možda i najveću pobjedu. Sara je divna cura, vidim da uživaju", rekao je Tommyjev otac Peter.

U petak će polufinale na Wimbledonu igrati Federer i Haas. I dok je pitanje što će se događati na središnjem terenu All England Cluba, uvjereni smo da će u svečanoj loži daleko aktivnija biti Sara Foster, velika prijateljica poznatije glumice Kate Hudson. Naime, Federerova supruga Mirka Vavrinec će biti prikovana za stolicu zbog visokog stupnja trudnoće. "Imat ćemo malu svadbu. Roditelji, rodbina i najbliži prijatelji. Želim da to bude intimno", rekao je Haas za Bild.

Totalsport/ S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.