HTZ - Kim vikala na Duju: Stalno me omalovažavaš, nisam ti ja kriva što je Maja ispala!

NAKON nekoliko mjeseci suživota, u HTZ kući buknula je prava svađa. Budući da su mladi natjecatelji pod stalnim stresom zbog proba i nastupa, a stanara je u kući sve manje, Duje i Kim su izgubili živce te su, kako je bilo prikazano u Exkluzivu, počeli vikati jedno na drugo.

Preostala četiri muška kandidata u kući zamjerila su mladoj Kim da ne sudjeluje u kućanskim poslovima i ignorira cimere. Ona nije više željela slušati kritike pa je Duji rekla što joj smeta u njegovu ponašanju. "Stalno me ponižavaš i omalovažavaš pred kamerama. Stalno mi dobacuješ", rekla je Duji uzrujana Kim. "Jučer sam ti otvoreno rekla 'Sori, nisam ja kriva što sam ostala ja, a ne Maja'", rekla je mlada natjecateljica, na što je Duje reagirao čuđenjem. "Ti zbilja misliš da je meni krivo to što je Maja ošla ča, a ne ti", upitao ju je, na što je Kim odgovorila potvrdno.

"Ja sam tu jedina ženska i nije mi lako. Molim te da ne vršiš takav pritisak na mene", zamolila je Duju. 16-godišnja Novogradiščanka najmlađa je među kandidatima i veoma talentirana. Sama za sebe kaže da je pomalo povučena i odgovara joj samoća, što su muški kandidati očito krivo shvatili. Ne treba zanemariti niti Dujin osebujan smisao za humor koji je Kim vjerojatno krivo shvatila i burno reagirala. Hoće li se kandidati pomiriti ili će se svađe u HTZ kući nastaviti, saznat ćemo uskoro, a do tada situaciju pratite na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.