HRF okupio lakonotne zvijezde i zahvalio sponzorima na lovi

U ZAGREBAČKOM baru Tapas čelnici Hrvatskog radijskog festivala organizirali su party zahvale svojim sponzorima kako bi osigurali da i sljedeće godine isti (ili neki drugi) odriješe kesu i potpomognu ovom, sad već tradicionalnom, festivalu. Na partyju nije manjkalo ni zvijezda, iako je sinoć na nekoliko lokacija u Zagrebu održano nekoliko evenata, ali Ivana Marić, Maja Šuput i ine dame s estrade sklone lakim notama svoju odanost Jurju Hrvačiću sinoć su itekako pokazale.

Hrvatski radijski festival, iako pompozno najavljivan, ove godine među okupljenima u Opatiji izazvao je podijeljene komentare - dok su se neki pravili kako im nagrada ništa ne predstavlja te kako su se u Opatiju došli dobro zabaviti i otpjevati svoje uz matricu, razočaranje na licima onih kojima je nagrada izmaknula iz ruku nije bilo teško pročitati, usprkos namještenim osmjesima. Podbadanja među izvođačima, krađa pažnje novinara i publike carovali su Opatijom, a kad je konačno došla nedjelja i kad je diskografski cirkus ugasio svoja svjetla mnogima je, vjerujemo, laknulo.

Ipak, HRF ide dalje, u to ne sumnjamo, a kako bolje proslaviti (ne)učinjeno nego jednim propisnim partyjem krcatim zvijezdama i uglednim gostima, ispijanjem koktelčića do jutra i fotkanjem? Barem su žitelji naše metropole, a i okolnih mjesta, vični tome kao da su rođeni sa zlatnom žlicom u ustima, barem dok su kamere upaljene. A što se događa kad se iste ugase - bolje da vam ne pričamo!

V.V.
Foto: Nenad Dugi/Cropix
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.