Hogwarts traži profesora letenja na metli

Screenshot: YouTube

SVE LJUBITELJE knjiga i filmova o čarobnjaku Harryju Potteru oduševit će vijest da se traži osoba koja će imati poseban zadatak da, ni manje ni više, predaje čarobnjaštvo i letenje na metli u Hogwartsu. Lokacija je dvorac Alnwick, u engleskom okrugu Northumberland, gdje su snimljeni popularni filmovi Harry Potter i Kamen mudraca i Harry Potter i Odaja tajni.

Dvorac Alnwick će 2020. početi prvu nastavnu godinu za buduće čarobnjake i vještice. Osoba koja preuzme ulogu profesora će imati zadatak organizirati poučne radionice iz različitih predmeta koji se tiču čarobnjaštva i vještičarenja. Ne postoji konkretna stručna sprema poželjna za ovaj posao, osim dobrog poznavanja magije i čudesnog svijeta iz pera J. K. Rowling, kao i želja da se to znanje demonstrira i prenese na druge.

Poslodavci traže osobu koja je pristupačna, ali zna uvesti red, ima dobru reputaciju u svijetu magije i kompetentna je letjeti metlom. Još nije jasno kako će ove vještine biti procijenjene. Od kandidata se očekuje i da nosi tradicionalnu čarobnjačku odjeću, piše Unilad.

Ako mislite da ste prava osoba za ovu poziciju, požurite, jer prijave traju još samo danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.