Helena Šopar u New Yorku dobila šakom u glavu

HELENA ŠOPAR, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki i miljenica francuskog Marie Clarea, ispričala je kako je život u New Yorku nije baš uvijek mazio. "Jednom sam u dva poslije podne šetala Astorijom i išla u kemijsku čistionicu po čisto rublje. Pričala sam na mobitel s prijateljicom i odjednom se ispred mene stvorio krupan tamnoputi muškarac, udario me šakom u obraz i oteo mi mobitel. Od straha sam ga zgrabila za kapuljaču i vrisnula, a šokiralo me to što mi nitko nije pomagao", ispričala je Helena, ali i naglasila da joj je, bez obzira na ovaj incident, New York pravi dom, te da je ljubaznost Njujorčana oduševljava, iako baš Velika jabuka slovi kao najneljubazniji i najhisteričniji grad na svijetu.

Nakon manekenstva - gluma!

Helena se u domovinu ne planira uskoro vraćati, a u intervjuu za Gloriju ponovila je ono o čemu smo već pisali; naša ljepotica iz Novalje sprema se na pohod na Hollywood, a u tome joj pomaže jedan od najtraženijih glumačkih mentora u Americi, Tim Phillips.

"Pomogla mi je rođakinja Tatjana Shoan, bivša glumica i producentica u Los Angelesu, koja mi je preporučila svojeg mentora Tima Phillipsa. On je radio s Robertom Duvallom i Juliom Roberts. Veoma mi je zabavno na tim satovima i mogu mnogo toga naučiti, iako svi imaju predrasude prema modelima koji žele glumiti", pohvalila se.

Prvi susret s New Yorkom pamti po suzama



Helena je ispričala i da svoj prvi dolazak u grad u kojem danas živi pamti po suzama! "Čim smo sletjele, godinu dana mlađa sestra Tamara i ja smo se rasplakale jer nas nitko nije dočekao. Rođaci su nas čekali na krivom aerodromu. Sljedeća dva mjeseca u Americi prošla su nam kao u snu, čak smo pokupile i neke američke navike. Kad smo se vratile mama se ljutila na nas jer više nismo htjele jesti blitvu!", ispričala je Helena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.