Hailey o Bieberovoj ovisnosti: Vratila sam se u mračna stanja, bilo je jako teško

Foto: Instagram

HAILEY BALDWIN otkrila je da joj je bilo teško dok je svom suprugu, pjevaču Justinu Bieberu, pomagala da se riješi ovisnosti. To joj je probudilo sjećanja na njenog oca Stephena Baldwina, koji se borio s istim problemom, rekla je za podcast Victoria's Secret Voices.

"Ne samo moj tata, već i puno drugih članova obitelji s njegove strane bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvijek bio otvoren po pitanju svoje ovisnosti i to sam uvijek cijenila kod njega. Uvijek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi toga zašto je trijezan i zašto je važno da mi ne postanemo ovisni. Također nam je pokazao kako izgleda čovjek ovisan o alkoholu i kako do toga uopće dolazi", rekla je manekenka. 

"Morala sam se ponovno vratiti u prošlost i suočiti se s ovisnošću o drogi, opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je iznimno teško", dodala je. 

Otkrila je kako je izgledao taj period života s Justinom. 

"Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Justina je li mu u redu da to čini. Jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvijest kada je to u pitanju te je vrlo otvoren u vezi svoje ovisnosti i to je sve što tražim od njega", ispričala je Hailey. 

Justin Bieber ranije je priznao da je prvi put marihuanu probao sa svega 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. Priznao je da mu je to bio bijeg od stvarnog života i tereta slave. 

"Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu tjeskobu koja prođe nedijagnosticirana i vi ne znate što zapravo osjećate. Tada se počnete sami liječiti jer se tako osjećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osjećate", pojasnila je Hailey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.