Gotovčevi javno pokazali da nisu sposobni biti roditelji

TREĆA epizoda "očajno producirane TV patetike" zvane Gotovčevi pokazala je zainteresiranoj javnosti da je ružičasta kuća reality obitelji na Srebrnjaku ružičasta samo izvana. Osim što smo svjedočili trpanju Simoninih osobnih (skupih) stvari u vreće za smeće i ubacivanju istih u prtljažnik terenca koji je Simonicu odvojio od voljenog, ne tako ucviljenog, mužića, Simonina majka Tamara Trpkov socijalnim službama dala je povoda i dokaza da službenim pečatom potvrde ono o čemu se u javnosti već dugo nagađa, da Gotovčevi jednostavno nisu podobni roditelji.

"Ostavljaš me, što te briga što ja guzim okolo?"

"Ante je otac samo na papiru. Iz njegovog prvog braka vidi se kakav je on otac. On se za dijete neće brinuti, uvjerena sam, pa ne obraća pažnju na Gabi ni kad mu je kod kuće, a kamo li sada kada Simona odlazi", ljuti se Tamara Trpkov, koja je u bespoštedni rat za ljubav i sreću svoje kćeri već krenula. Simona, koja se s majkom prisilno slaže, priznaje sa suzama u očima da je svojeg muža već izgubila, da joj se onaj Ante kojeg je voljela više nikada neće vratiti. A Ante? On odgovara: "Ostavljaš me pa što se onda ljutiš kada guzim okolo?"

"Simke moja, nisi Dolores, smanji tenzije!"

"Simke moja, nisi Dolores, smiri tenzije", upozorio ju je, nakon što su bezuspješno, još jednom pred kamerama, pokušali naći zajednički jezik. Jer Anti Gotovcu kod "živčane" Simone večeras nisu mogli pomoći ni savjeti patera Linića, ni ruže, ni molbe, ni uvrede. Nekoliko žučnih neartikuliranih svađa, sila uvreda na tuđi račun, pokvarena perilica za suđe i problemi oko garderobe "slobodnog dečka" Ante Gotovca vjerojatno i dalje ne zanimaju nikoga, a eksplozivni obrat koji smo eventualno u ovom "realityju" mogli očekivati i večeras je izostao.

Novci sramotu neće pokriti

I dok se svi pitaju tko tu koga farba, Gotovčevi polako tonu sve dublje i dublje. Produkcija će od ovog cirkusa, barem ako je suditi prema odličnim podacima gledanosti, i ubrati neke novce, novce za koje čisto sumnjamo da će uspjeti nadoknaditi sramotu koja vlada na četiri bijedna programa još bjednijeg televizijskog etera. Imate kablovsku? Hitno prebacite i sačuvajte dostojanstvo dok još uvijek stignete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.