GONET.TV je osvojio srca 100.000 korisnika - Proslavite Uskrs uz 9 novih kanala

Foto: Press

Uzbudljive vijesti za sve zaljubljenike u čaroliju filma, radost koju donosi sport i jednostavno one koji žele iznenaditi voljene za uskrsne blagdane. GONET.TV slavi 100.000 zadovoljnih korisnika, te dodaje u pakete 9 novih TV kanala na kojima gledatelji mogu pratiti nevjerojatne sportske događaje, emotivne reality emisije ili najnovije filmske blockbustere o kojima svi pričaju!

Ovog Uskrsa GONET.TV se zahvaljuje svim gledateljima, te postaje savršeno uskrsno iznenađenje jer svi mogu uživati u nezaboravnim trenucima uz obitelj i prijatelje, gledati TV bilo gdje u EU, i to na bilo kojem Android ili iOS uređaju. Zbog sjajne značajke gledanja nakon emitiranja i snimalice, vrlo je zgodno što se svi sadržaji mogu gledati u bilo koje vrijeme, donoseći dodatnu pogodnost i radost u uskrsne blagdane, tako da nema stresa ako nešto propustite, uvijek se možete vratiti ili izabrati iz videoteke.

Za sve nove korisnike tu je i jako dobra ponuda gdje je za 10 centi moguće isprobati bilo koji TV paket na 10 dana, a i nakon toga sve je uvijek bez ugovora ili dugoročnih obveza, što se ispostavlja kao odlična opcija za sve koji žele imati ovu vrstu fleksibilnosti.

Postoji nekoliko TV paketa koji se mogu odabrati prema željama gledatelja. Mini TV, sa osnovnim kanalima, Klasik TV, gdje ponuda uključuje i filmske kanale poput Cinestara, ili prošireni Max TV paket sa 124 kanala, gdje se nalazi najveći izbor premium sadržaja. HBO je dodatni paket za maksimalni ugođaj, sa nagrađivanim serijama i filmovima iz originalne produkcije.

"Kako slavimo važan korak od 100.000 korisnika u nekoliko zemalja, ove godine smo odlučili darovati našim gledateljima 9 novih TV kanala koje su oni sami odabrali. U GONET.TV-u smo svjesni koliko je važno slušati naše gledatelje i aktivno raditi na poboljšanju platforme. Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, stoga želimo ovim iznenađenjem zahvaliti gledateljima za podršku i što su odabrali našu TV platformu!" kaže Pavel Gorecki, direktor GONET.TV-a.

Raznolikost je ključ, a GONET.TV je donosi u vaše domove sa kanalima poput Discovery Channela, i vrlo popularnog među gledateljima, reality kanala Investigation Discovery! ID otkriva najšokantnije kriminalne priče, pružajući vam ekskluzivan uvid u svijet istraga i razotkrivanja zločina. Ljubitelji adrenalina, spremite se za Eurosport 1 i Eurosport 2, gdje će se odvijati sportski spektakli na Olimpijadi u Parizu sredinom 2024, uzbuđenja najvećih svjetskih skakaonica, vrhunski teniski turniri – kao i sve drugo što srce sportskih entuzijasta može poželjeti! Obožavatelji filmova i serija će uživati uz poslastice iz vrhunske originalne produkcije uz AMC kanal. Tu je i TLC koji vas vodi na emotivno putovanje kroz inspirativne priče, dok Cartoon Network i Cartoonito pružaju neizmjernu radost najmlađima s omiljenim crtićima.

Ovo je prilika za sve nove korisnike da otkriju GONET.TV za 0.1 € tijekom 10 dana. Doživite pravu radost Uskrsa uz sve omiljene TV emisije i filmove!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.