Gole grudi Šukerove djevojke Dragane ponovno zasjenile modne kreacije

OTKAD su je počeli povezivati s bivšim nogometašem Davorom Šukerom, manekenka Dragana Radošević radi više nego ikad. Nakon što je prošli tjedan nosila kreaciju Ivane Barać i tako pokazala čvrstu stražnjicu i grudi, 25-godišnja Splićanka sada je svoje atribute pokazala i na Cro A Porteru. Naime, iz provokativnog korzeta španjolskog dizajnera Leonarda Rodrigueza, Dragani su ispadale gole grudi zbog čega je dobila pljesak publike.

O grudima mlade Splićanke već se raspravljalo u medijima i to nakon što je na prošlogodišnjem Cro A Porteru Dragana pokazala znatno veći dekolte nego što ga je imala prije. Kako su pisali mediji, po Splitu se šuškalo da je manekenka povećala grudi i to na račun zagrebačkog poduzetnika čije ime nije poznato. Dragana Radošević, prije veze s vječnim neženjom Davorom Šukerom, navodno je bila djevojka Duje Draganje.

Podsjetimo, bivšu nogometnu legendu upoznala je prije nekoliko mjeseci, a u javnosti su se prvi put pojavili krajem prošle godine kada su razmjenjivali nježnosti na božićnom koncertu Magazina te na malonogometnom turniru "Četiri kafića", samo dva dana kasnije. Iako se dva mjeseca nije pričalo o novopečenom paru, Šuker je svoju novu izabranicu odveo u hotel Westin gdje su se zadržali tek sat vremena te se, prema pisanju jednog tjednika, u Šukerovom Mercedesu zaputili u nepoznatom smjeru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.