Glumica priznala: Dojenje je najgori osjećaj na svijetu, imam traume

Foto: Instagram

GLUMICA Melissa Suffield, najpoznatija po ulozi u seriji EastEnders, u ožujku ove godine dobila je sina sa zaručnikom Robertom Brendanom.

Melissa je tijekom live razgovora progovorila o problemima s kojima se suočila nakon poroda. Priznala je da joj je dojenje stvaralo velike probleme te da sada ima traume. 

"Svi su mi govorili da radim nešto krivo, ali znala sam da to nije istina. Za dojenje uvijek govore da je prekrasan osjećaj. Dojenje je najgori osjećaj na svijetu. Apsolutno užasan", kazala je Melissa i otkrila kako joj je tri tjedna nakon rođenja sina dijagnosticirana upala dojke zbog čega je trpjela velike bolove.

"Bol je bila prevelika i nikako ju nisam mogla podnijeti. Bradavice su bile toliko bolne, a slom sam doživjela kada se koža s njih ogulila", priznala je 27-godišnja glumica. 

"Nisam htjela uzimati antibiotike jer nisam željela da moj sin preko mene uzima lijekove. Okrenula sam se drugim metodama dojenja, ali i one su bile bolne. Srećom, sve je to sada iza mene jer se osjećam bolje", kazala je glumica koja svojim fanovima na Instagramu gotovo svakodnevno dijeli savjete o majčinstvu i svemu onome što ono donosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.