"Glazbeni showovi su mi dosadili, ali ću gledati Farmu"

KAKO svaka radijska postaja u Hrvatskoj bilježi različitu popularnost pjesama s drugog albuma "Cafe" Ivane Radovniković, pjevačica je povodom odabira novog singla odlučila izbor prepustiti ocjeni slušatelja i glazbenih urednika. Nakon prikupljanja podataka o slušanosti pojedine pjesme urednici su se napokon javili Ivani s raznim komentarima, no njoj je najvažnije saznanje kako je pjesma "Škafetin" imala najviše glasova.

"Pokušali smo tim načinom doznati koja se pjesma s posljednjeg albuma slušateljima najviše svidjela, tako da sada krećemo u snimanje singla. Sretna sam što je na kraju izbor pao na 'Škafetin' jer je to pjesma otpjevana na starodalmatinskom jeziku, i možda se baš to publici najviše svidjelo. Ta se pjesma razlikuje od svih na albumu baš po tome kako je napisana. Pjesmu smo promovirali tako da su je sve radijske postaje s kojima smo u kontaktu pustili u istom satu istog dana, pa je bilo zgodno jer ste mogli vrtjeti stanice do mile volje i samo bi svirao 'Škafetin'", rekla nam je Ivana Radovniković koja u suradnji s klapom planira napraviti obradu ove pjesme.

"Međutim, to je još uvijek samo ideja. Naime, iako neki misle suprotno, ali ja nemam nikakvu namjeru preusmjeravati svoj glazbeni izričaj. A eto, u subotu se napokon nalazimo i snimamo singl, a prema nekim mojim idejama bilo bi super da za otprilike mjesec dana krenemo s klapom u obradu", rekla nam je Ivana koja je presretna jer su ljudi prihvatili "Škafetin" dok pretpostavlja da je tomu tako jer je "drugačija pjesma od drugih".

"Gledat ću Farmu"

"Više ne pratim glazbene showove jer mi nakon onog u kojem sam ja sudjelovala svi izgledaju kao da ih već poznajem. Osim toga, dosadili su mi. Ali zato ću 'Farmu' ponekad s guštom pogledati. Imam osjećaj da će to biti živa komedija", nadodala je pjevačica.


L.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.