Gerard Butler ne može se odlučiti koja mu je holivudska plavuša draža

HOLIVUDSKI glumac Gerard Butler jednostavno se ne može odlučiti među tri zanosne plavuše s kojima se druži posljednjih tjedana. Naime, dok je na crvenom tepihu Zlatnih globusa grlio i zavodio Jennifer Aniston, nešto kasnije u backstageu navodno je silno pokušavao doći do broja glumice Kate Hudson, a sinoć je pak viđen s Jessicom Simpson na romantičnoj večeri.

Iako su u elitni restoran u Santa Monici došli odvojeno, Gerard i razvedena Jessica u isto su vrijeme stigli, ali i napustili "mjesto zločina". Kako tvrde njihovi prijatelji, ovo nije njihov prvi izlazak, već su nekoliko puta prije izlazili po restoranima i privatnim partyjima. Ipak, čini se kako Gerard s lijepom pjevačicom i glumicom ne planira ništa ozbiljno, barem ako je suditi po njegovom ponašanju na dodjeli Globusa prošloga tjedna.

Podsjetimo, holivudski zavodnik nije htio napustiti afterparty Zlatnih globusa sve dok nije došao do broja Kate Hudson. "Gerard je rekao Kate da je najljepša žena u prostoriji te da obožava njezin rad. Glumica mu se strašno svidjela", rekao je za strane medije dobro upućen izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.