Frano Lasić o misteriznoj crnki: Ma nije to nova ljubav već nešto bez veze

NEPOPRAVLJIVI šarmer Frano Lasić od prekida s glumicom Dolores Lambašom često je viđen s mnogo mlađim i šarmantnim ženama, koje su sve redom crnke. Posljednja djevojka koju je šarmirao Frano nepoznata je crnka s kojom se sinoć zabavljao u zagrebačkom klubu Gjuro2. Uz alkohol i dobru glazbu, crnka i Frano zabavljali su se cijelu noć, ne osvrćući se na našeg vještog fotografa i ostale goste.

"Kad bude neka nova ljubav na pomolu znat će se"

Ipak, kako nam je otkrio Frano, žena s fotografije bila je očito samo prolazna zabava. "Ma nije to ništa. Nešto bez veze, običan izlazak i apsolutno ništa drugo", rekao je za Index Frano koji osim što demantira da je riječ o novoj ljubavi, priznaje da s misterioznom djevojkom nije niti prijatelj. "Kad bude neka nova ljubav na pomolu znat će se", rekao nam je za kraj 54-godišnji glumac.

Iako to mnogi ne znaju, Frano je već tri puta bio u braku, posljednji put s bivšom slovenskom manekenkom Živom koja je bila zadnja plavuša u njegovom životu, barem koliko je javnost upućena. Njihov brak završio je nakon što je otkrivena njegova afera sa znatno mlađom voditeljicom Fear Factora - Marom Magaš. Ljubav nije potrajala dugo već ju je nakon kratkotrajne afere zamijenio jednako mladom Dolores Lambašom, koja itekako ima ima iskustava sa starijim i iskusnim muškarcima.

Nakon prekida s Lambašom, Frano nije dugo tugovao već je vruće ljetne noći provodio sa srpskom glumicom Marijom Karan, također crnkom


Glumica koja neodoljivo podsjeća na svoju prethodnicu Maru (slika iznad), s Lasićem je bila pune dvije godine, a pričalo se i o braku. Ipak, Lambaša je pronašla muškarca kojeg je "čekala cijeli život", Josipa Radeljaka, i ostavila Franu. No, nije ni on dugo tugovao već je vruće ljetne dane i noći provodio sa srpskom glumicom Marijom Karan.

Nakon što su se neki mediji raspisali o ljubavnoj vezi crnokose glumice i hrvatskog šarmera, Frano je tu priču ljutito demantirao. "Pa Bože kakve su to gluposti? U današnje vrijeme čovjek stvarno ne može poći s nekim, izaći na piće, večeru da se odmah ne povezuje s nekim. Sve skupa je čisti apsurd", ljutit je bio Frano, koji smatra da njihovo zajedničko ljetovanje nije nikakav povod da ih se spaja u par.

I na kraju, Frano je još uvijek sam te, kao što vidimo, uživa u noćnim izlascima i novim poznanstvima. Očito je i njemu samom dozlogrdilo biti u dugim vezama bez budućnosti pa ne sumnjamo da će nas često zabavljati jednokratnim avanturama s mlađim i slađim crnkama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.