FOTO Jesu li ovo najseksi stjuardese na svijetu?

 Foto: Instagram

MNOGI misle da avionsko osoblje živi glamurozan život o kakvom svi sanjaju, a fotografije na Instagramu pod hashtagom "cabincrewlife", to definitivno i potvrđuju.

Na toj društvenoj mreži stjuardese, stjuardi i piloti Emirates Airlinesa i Norweigan Aira dijele fotografije sa svojih brojnih putovanja te iz luksuznih hotela, a njihovi pratitelji gledaju i maštaju. Mnogi od njih su ujedno i modeli, bodybuilderi te osobni fitness treneri.

Jedna od njih je i stjuardesa Victoria Tzuranova koja radi za Aeroflot. Njezin profil pun je fotki s brojnih putovanja i egzotičnih lokacija. Zgodna Victorija bavi se jogom pa često na pješčanim plažama pozira u izazovnim pozama. 

Kada ne radi kao stjuardesa, tada vodi jednu glazbenu emisiju u Rusiji.

Sličan život vodi i njezina kolegica iz Emirates Airlinesa, Georgia Nielsen, porijeklom iz Melbournea. Njezine seksi fotke u bikiniju svakodnevno gleda 35.000 ljudi, a nedavno im je otkrila da joj je najveći problem na poslu nedostatak sna.

"Ponekad radim poputno blesave stvari poput leta u Istanbul samo da bih tamo večerala. Vjerovali ili ne, ako to dobro isplaniram, cijeli put me može izaći manje, nego da sam samo izašla na večeru u Dubaiju", kaže.

Stjuardesa Patricija iz Norweigan Airlinesa još je jedan avionska zvijezda Instagrama koja redovito dijeli zabavne aspekte svog posla te stvara osjećaj ljubomore kod brojne Instagram populacije.

Popularni na društvenim mrežama su i njihovi muški kolege, seksi stjuardi koji se također vole pohvaliti svojim filmskim načinom života.

Jedan od njih je i Daniel Najarro Smith koji radi za Emirates Airlines. On na Instagramu dijeli golišave fotke iz luksuznih hotela, a pojasnio je i da vodi dnevnik o svojim putovanjima.

Mohamed Naeem Salama, stjuard u Emirates Airlinesu, u pauzi se između letova bavi bodybuildingom te radi kao ambasador za jednu fitness kompaniju.

Nisu samo stjuardese popularne, a pravi dokaz za to je i seksi pilotkinja Malin Rydqvist koja živi u Zadru.

Ona je nedavno zahvaljujući svojim seksi fotkama, završila u svim svjetskim medijima,a na Instagramu je prati 60.000 ljudi. Kada ne vozi Boeing 737, Malin snima nevjerojatno seksi fotografije na prekrasnim lokacijama, među kojima se često nađe i Zadar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.