Evo kako je Vidoje govorio o Nikolini: Ona je moj život, moj anđeo

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

BRAK Nikoline Ristović i njezinog pokojnog supruga Vidoja ovih je dana u centru pozornosti svih regionalnih medija. Nikolinin svekar Viktor Ristović, zvani Miša Grof, radi sve kako bi snahu diskreditirao u javnosti, a u najnovijoj ispovijesti optužuje je da je prodala dijamant iz svog zaručničkog prstena.

Nikolinini prijatelji tvrde da je Vidoje obožavao svoju suprugu, a ako je suditi prema njegovom Instagram profilu, obožavanje nije sakrivao. Instagram profil Vidoja Ristovića pun je fotografija Nikoline, njihove kćeri Une i njegove kćeri Mateje.

"Ona je moj život", napisao je Vidoje uz Nikolininu fotku koju je objavio 2019. godine.

"Volim te Nikolino moja", napisao je Ristović uz zajedničku fotografiju iste godine.

"Moja ljubav", "Moj anđeo", također su opisi fotki koje je Vidoje objavljivao.

"Nekada negdje sa nekim koga volim najviše", napisao je Ristović uz jednu od fotografija.

Zajedno su bili deset godina

Vidoje Ristović i Nikolina Ristović deset su godina proveli zajedno. Kako pišu srpski mediji, upoznali su se u Dubrovniku, a zatim ponovo sreli u Beogradu gdje je Nikolina boravila poslom. Voditeljica je jednom prilikom ispričala da joj se Vidoje dugo udvarao te joj slao poklone, među kojima su bile velike količine gumenih bombona koje ona obožava. 

Godine 2012. potvrdili su svoju vezu, a Vidoje je Nikolinu ubrzo i zaprosio. Vjenčali su se 2013. godine u Monte Carlu, gdje su pozvali 70 svojih najbližih prijatelja i članova obitelji. 

Godinu dana kasnije Nikolina je rodila njihovu kćer Unu Sofiju.

Vidoje je prošle godine spasio Nikolinu od sigurne smrti

Prošle godine medije je obišla vijest da su se Nikolina Ristović i njezina kćerkica otrovale ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu. 

Od najcrnjeg scenarija Nikolinu je spasio suprug koji se u to vrijeme nalazio u Beogradu.

"Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je bilo drugačije mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora.

Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Nazvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja", ispričala je Nikolina tada.

"Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Poslije su nas transportirali u bolnicu. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se dogoditi najgori scenarij", rekla je Nikolina prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.