Evo kako danas izgleda i što radi beba koju je Michael Jackson skoro ispustio

Screenshot: Youtube/Instagram

BLANKET JACKSON proslavio se dok je još bio u pelenama nakon što ga je njegov otac Michael Jackson zamalo ispustio preko ograde balkona dok ga je pokazivao paparazzima. 

Nakon toga se digla velika prašina u medijima, a aktivirale su se i udruge za zaštitu djece. Njegov se otac vrlo brzo ispričao zbog svog postupka nazvavši ga "strašnom pogreškom". 

Danas mu je 17 godina i živi prilično povučeno pa se o njemu u javnosti malo zna. Njegovi stariji brat i sestra prilagodili su se životu pod povećalom javnosti, ali najmlađi Jacksonov sin čuva svoju privatnost u tolikoj mjeri da je svojevremeno dobio nadimak Nevidljivi Dječak. 

Pravo ime mu je bilo Prince Michael Jackson II, ali najpoznatiji je pod nadimkom Blanket. 2015. promijenio je ime u Bigi, piše The Sun. 

Brigu o njemu su 2009., kad mu je preminuo otac, preuzeli baka Katherine i rođak Tito Joe, a 2017. njegova je sestra Paris otkrila da su se njih dvoje odselili s obiteljskog imanja u Kaliforniji te da je Bigi ostao sam. 

Trenutno pohađa privatnu školu, a zanimaju ga borilačke vještine i videoigre. 

Bigi se zasad nije oglasio o kontroverznom dokumentarcu Leaving Neverland u kojem su protiv njegova oca iznesene teške optužbe za seksualno zlostavljanje. Navodno je sve troje Michaelove djece potreseno i uzrujano zbog slike koju ovaj dokumentarac šalje o njihovu ocu.  

Paris Jackson navodno strahuje da bi joj ovaj film mogao uništiti glumačku karijeru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.