Ervin stigao u Zagreb, Barbara objavila fotku - pridružila im se i Steffani

Foto: Facebook

BIG BROTHER ekipa opet je na okupu. Kako je Ervin najavio da dolazi u Zagreb, tako se Sarajlija našao sa svojim prijateljima iz kuće. Barbara je na svojem Facebooku objavila zajedničku fotku iz izlaska, a pridužila im se Steffani s kojom je bio i Đorđe.

"Planiram ostati u kontaktu skoro sa svim ukućanima, jer smo ipak bili jedna "obitelj" bez obzira na svađe koje su u tim uvjetima bile neizbježne", rekla nam je Barbara u intervjuu nakon izlaska iz kuće, a tako i je. 

Društvo se uputilo u noćni izlazak koji je potekao u prepričavanju dogodovština i iskustava nakon BB-a. Izgleda i kako je odnos Steffani i Đorđea stabilan jer se njih svoje ne odvajaju jedno od drugoga.

❤️❤️❤️

Posted by Horvat Cagalj on Saturday, December 19, 2015


Barbara nam je i u nedavnom intervjuu rekla i kako Steffani poštuje zbog njezinog iskrenog mišljenja. "Steffani je takva kakva je, iskreno iznosi svoje mišljenje pa makar drugi mislili da je pogrešno, bez obzira na sve naše svađe i dalje stojim iza svojih rijeci da je iskrena osoba... Što na umu to na drumu", rekla je Barbara.

Ekipi se pridružio i bivši stanar BB kuće Horvat Čagalj, a Barbarina sestra Tina objavila je i selfi s omiljenim Vasićima. "Sretna slava mojim najdrazim Vasićima", poručila je ispod fotke. 

Sretna slava mojim najdrazim Vasicima! Falite ♥

Posted by Tina Šegetin on Saturday, December 19, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.