Elon Musk upravo je zaradio šest milijuna dolara na jednoj šali s Twittera

Foto: Instagram

ELON MUSK dosad je uspio zaraditi više od šest milijuna dolara na bacačima plamena. Kako? Tako što je on Elon Musk.

The Boring Company, firma koju je Musk osnovao, prodaje bacače plamena za 500 dolara po komadu, a Musk je svim prodavačima svijeta još jednom demonstrirao kako se to radi. Sve je počelo kad je milijarder i osnivač Tesle putem Twittera objavio da kreće prodaja.

"Garantirano će oživjeti svaku zabavu. Najsigurniji bacač plamena na svijetu", napisao je te dodao da je bacač dobar i za borbu protiv "horde nemrtvih u zombi apokalipsi".

Nakon toga je promijenio svoju biografiju na Twitteru u "Zombie Defender". Ljudi su mogli naručiti bacač plamena i aparate za gašenje požara s "cool naljepnicom", čija je cijena 30 dolara.

"Očito su bacači plamena loša ideja, definitivno ga nemojte kupiti", napisao je Musk, no čini se da ga više nitko nije slušao.

U roku svega tri sata, u noći s 27. na 28. siječnja, prodao je tisuću bacača, dok je sljedećeg dana prodao njih 2000. Prije četiri sata mediji su objavili da je ta brojka prešla 12.000 prodanih bacača, što znači da je Musk zaradio 6,2 milijuna dolara.

Ideja da počne prodavati bacače počela je kao šala kad je obećao da će, ako The Boring Company proda 50.000 šilterica, početi prodavati i bacače plamena. No nije sve tako divno jer se pokrenula velika rasprava koliko je njegov potez zakonit, a pojedini političari zatražili su da se prodaja bacača istog trena prekine.

"Ured za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive izvijestio je da su svi bacači s plamenom kraćim od tri metra u redu. Naš dizajn nudi najviše zabave uz najmanje opasnosti. Više me brine opasnost od noža za odrezak", napisao je Musk. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.