Eleven iz Stranger Thingsa u vezi je sa sinom Jon Bon Jovija

Foto: EPA

ZVIJEZDA Stranger Thingsa Millie Bobby Brown i sin glazbene legende Jon Bon Jovija u ozbiljnoj su vezi već više od godinu dana.

18-godišnja glumica poznata po ulozi Eleven u vezi je s Jakeom Bongiovijem, zgodnim 20-godišnjakom koji izgleda kao kopija svog oca.

Veza je donedavno bila tajna, svoju su ljubav krili od javnosti govoreći da su samo prijatelji, a nagađanja su počela kad je Millie u jesen prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju njihovog poljupca.

Nedavno su skupa debitirali na crvenom tepihu na dodjeli nagrade BAFTA i otad ne kriju svoju ljubav. A stvar je, čini se, postala prilično ozbiljna jer je Jake simpatičnu glumicu navodno već upoznao s obitelji koja je oduševljena vezom, prenosi Hollywod Life.

Tko je Jake Bongiovi?

Osim što je slika i prilika svog oca, zgodan Jacob Hurley Bongiovi odličan je student na privatnom njujorškom sveučilištu Syracuse. Jacob inače trenira nogomet.

Jake je u više navrata spomenuo kako nema namjeru ići stopama svog oca, a na svom Instagram profilu naziva se glumcem. Strastveni je aktivist, a javnosti je postao poznat nakon što je predvodio prosvjed poslije pucnjave u školi na Floridi u kojoj je poginulo 17 učenika.

Velika ljubav

Iako su britanski mediji nagađali da se Jake zbog Millie preselio u London, on je to demantirao. Jake pruža veliku podršku Millie u njezinoj karijeri te joj je bio pratnja na premijeri serije, a Millie prati sve njegove utakmice.

Sretan par vrijeme provodi uživajući na koncertima, a Jake je navodno svoju djevojku upoznao i sa širom obitelji koja je naprosto obožava, baš kao i njegov otac.

"Mnogi su mislili da je riječ samo o mladenačkoj ljubavi koja neće potrajati, no Jakeovi roditelji znaju da bi ovo moglo potrajati jer su i sami bili iste dobi kao Jake i Millie kad su počeli svoju vezu", rekao je izvor za Hollywood Life.

 

Inače, Jon Bon Jovi u sretnom je braku već preko 30 godina s Jakeovom majkom Dorotheom Hurley, s kojom ima četvero djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.