Duffy o stravičnim danima zatočeništva: "Drogirao me, silovao i htio me ubiti"

Screenshot: YouTube

PJEVAČICA Duffy, koja je prije mjesec i pol dana na Instagramu otkrila da ju je nepoznata osoba zatočila i drogirala, na svojoj stranici opisala je ovo stravično iskustvo.

"Počinitelj me drogirao u jednom restoranu u kojem sam slavila rođendan. Poslije me smjestio u hotelsku sobu i silovao me. Sjećam se boli i pokušaja da ostanem pri svijesti. Ne znam kako sam imala snage izdržati te dane. Trudila sam se ostati mirna i normalna koliko je bilo moguće u takvoj situaciji, a kad me doveo u moju kuću, sjedila sam, omamljena, poput zombija. Znala sam da mi je život u neposrednoj opasnosti, priznao je da me želi ubiti", započela je Duffy svoju ispovijest. 

"Počinitelj me drogirao i u vlastitoj kući tijekom četiri tjedna, ne znam je li me silovao za to vrijeme. Prvo što se sjećam je da sam se našla u autu u stranoj zemlji te bijega nakon toga. Ne znam zašto me nije drogirao u inozemstvu, mislim da je koristio drogu A klase i nije mogao putovati s njom", nastavila je pjevačica.

Objasnila je da želi prepričati svoje iskustvo kako bi pomogla svima koji su prošli kroz nešto slično.

"Pišem ovo jer živimo u svijetu koji me povrijedio i više se ne sramim toga. Vjerujem da ako govorite iskreno iz srca, odgovorit će i srca unutar drugih. Koliko god da je moja priča mračna, govorim za sve one koji su nešto slično preživjeli", napisala je pjevačica. 

Duffy je dodala kako je pauzirala svoju glazbenu karijeru kako bi pronašla unutarnji mir.

"Sumnjam da ću biti ista osoba. Želim da ljudi vole moju glazbu zbog njene kvalitete, a da ova priča bude samo nešto što sam doživjela, a ne nešto što me opisuje. Ne znam što me očekuje u budućnosti. Želim otkriti tko sam ja zapravo, želim pronaći istinski mir", napisala je 35-godišnja pjevačica. 

"Nadam se da će mi objava ove ispovijesti vratiti osmijeh u očima i svjetlost u životu. Sada mogu ostaviti ovo iza sebe, u prošlosti, tamo gdje i pripada. Nadam se da više neće biti pitanja: "Što se dogodilo Duffy?", sada znate i ja sam slobodna", zaključila je pjevačica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.