Doris Teur: Ljudima sam govorila neka ne budu skeptični prema amaterima

DORIS TEUR bila je iznenađenje polufinalne večeri Dore. I dok do sinoć njezina pjesma nije privlačila osobitu pozornost, danas svi žele razgovarati s darovitom Zaprešićankom koja je ove godine debitirala na jednom od najprestižnijih glazbenih natjecanja.

"Ne očekujem pobjedu, ali bih voljela biti visoko plasirana"

"Iznenađena sam, rekla sam sinoć da se moram odmoriti, ali su mi se svi skupili u sobi, prijateljica, dečko, roditelji i nisam baš odmah mogla ići spavati", rekla nam je simpatična Doris.

Doris je od početka priprema za Doru bila vrlo skromna, ali je oduvijek vjerovala u sebe. "Znam da sam govorila ljudima neka ne budu skeptični prema amaterima. Ipak, ne znam, ne očekujem pobjedu, samo bih voljela završiti visoko plasirana", izjavila je Doris i dodala kako joj je prolaz u finale 18. Dore pravi poklon za 18. rođendan.


"Mama me spušta na zemlju"

Doris se osim glazbom bavi i glumom i iako joj Dora nije bila prvi javni nastup priznaje da je imala tremu. "Jučer sam imala tremu. Malo sam se preplašila jer je sve išlo u živo. Danas je bolje, bila sam na probi i znam već cijeli proces, gdje trebam stajati, što raditi. Svejedno, drugačije je od svih dosadašnjih nastupa, ovo gleda cijela Hrvatska", rekla je Doris.

Dodala je i kako joj je, osim lijepog iskustva, nastup na Dori otvorio vrata glazbenoj industriji što ju posebno veseli jer se oduvijek željela profesionalno baviti glazbom. "Sad mi je najbitnije da večeras sve prođe super, pa onda da prođe državna matura i upišem fakultet", rekla je Doris i dodala kako je majka ta koja ju s vremena na vrijeme spušta na zemlju i podsjeća na prioritete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.