Domaćica ovogodišnjeg Eurosonga bit će Mila Jovovich

ZVIJEZDA filma "Peti element" Mila Jovovich najavljena je kao specijalna voditeljica ovogodišnjeg izbora za najbolju pjesmu Europe "Eurosong", piše srpski Blic. Kako je Rusija odnijela pobjedu na prošlogodišnjem izboru, njima je pripala čast organizacije izbora. Osim popularne ukrajinske glumice, cijeli spektakl vodit će još jedna zvijezda showbiza, ali o kome je točno riječ, organizatori ne žele otkriti.

U filmske vode uplovila je s 11 godina

Sama ceremonija izbora odvijat će se od 12. do 16 ožujka u Moskvi. Koga ćemo mi "poslati" u Rusiju da nas predstavlja odlučit će se ovaj vikend jer je polufinalna večer na rasporedu večeras, a predstavnika ćemo znati nakon završnog glasanja publike u subotu. Zaduženje da upravo ona bude domaćica "Eurosonga" Mila je prihvatila kao veliku čast. Prvi angažman u filmu "Two Moon Junction" odradila je s navršenih 11 godina, a nakon filma modni agenti su je zamijetili i ponudili joj ugovor. Snimala je kampanje za "Dior", "Gap", "Mango"...

Nakon velike i zamijećene uloge u filmu "Peti element" iz 1997. godine u potpunosti se posvetila glumi i imala još nekoliko svijetlih trenutaka u karijeri "Resident Evil" i "The Million Dollar Hotel". Na snimanju "Petog elementa" zaljubila se u redatelja Luca Bessona i iz te ljubavi izrodio se i brak koji je potrajao tek dvije godine.  Nakon Luca, Mila je bacila oko na još jednog filmaša - redatelja Paula Andersona s kojim ima i dvogodišnju kćer.

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.