Dođite na pjena party u Auroru

U SUBOTU, 3. srpnja, u primoštenskom klubu Aurora se održava Foam Party Opening, koji traje od 22 do 5 sati. Cijena ulaznica je 30 kuna, a najbrži na Indexu osvajaju besplatan upad.

Ove godine je Aurora u svoj ljetni program uvrstila popularne pjena partyje. Veliko otvaranje i prva u nizu takvih cjelonoćnih mokrih zabava očekuje vas već ove subote. Ludi ritam glazbe, osvježavajuća pića i tijela u pjeni pokazala su se kao pravi recept dobrog provoda, stoga ne sumnjamo da će ove godine biti još bolje. Za one koji još uvijek nisu bili dio Aurorinih pjena partyja, možemo najaviti disco, house i R'n'B kombinaciju glazbe, pod vodstvom DJ Mika.

Organizatori napominju da nema opasnosti od pjene ni za kožu, ni za odjeću, a ni za okoliš jer se brzo razgrađuje. Jedina obveza uz ples i kupanje je odabrati kupaće rekvizite u kojima će te posjetiti Auroru. Rezervacije vip stolova: 098/523-343, 098/166-2025

Osvoji ulaznice!

Najbržim posjetiteljima poklanjamo 50x2 ulaznice za Foam Party Opening. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Aurora - Foam Party Opening" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.