Đelo Hadžiselimović o svojoj kolumni: Ne daj Bože da pišem o televiziji



"ODABRAO ĐELO HADŽISELIMOVIĆ" više neće biti sintagma koju čujemo samo na ekranu, već ćemo moći svakog tjedna čitati koju je temu poznati televizijski urednik odabrao za komentiranje u svojoj kolumni.

"Namjeravam pisati o raznim temama, o knjizi, nogometu, filmu ili kafiću, samo neću pisati o televiziji. Ne daj Bože!", rekao nam je Đelo i napomenuo da bi mu kao zaposleniku HRT-a trebala posebna dozvola za to. "Neću niti slučajno komentirati najnovije tračeve, meni je to potpuno strano. Uostalom, ne mislim da je Extra tračerski časopis", smatra televizijski urednik koji će upravo za taj tjednik pisati kolumnu.

Na HRT-u radi više od 35 godina, a bio je urednik Zabavnog, Drugog i Ratnog programa. Najpoznatiji je kao osoba koja bira sadržaj inozemnih televizijskih i produkcijskih kuća kojeg gledamo na našem ekranu zbog čega je i nastala legendarna odjava "Odabrao Đelo Hadžiselimović". Na pitanje hoće li možda tu sintagmu koristiti pišući kolumne za Extru, rekao je da neće, jer nema potrebe. "Meni je to super, ja to volim, ali neću je koristiti", rekao nam je televizijski urednik i dodao da će je vjerojatno upotrijebiti njegovi šefovi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.