Djed poveo psa u dućan s namještajem, priča postala viralna kad se saznao razlog

Foto: Aleecia Dahl

DJED Aleecije Dahl uopće nije želio psa. Barem je tako mislio sve dok se nije pretvorio u tipa koji svog ljubimca vodi praktički svuda kamo ide. I to sve zbog Coco.

"Coco je pas kojeg djed nikad nije želio, ali ne može živjeti bez nje", rekla je Dahl za The Dodo. "Najbolja mu je prijateljica za koju nije znao da mu treba."

Dvojac je nerazdvojan, a kad se trebaju odmoriti od avantura, može ih se vidjeti kako se zajedno odmaraju u njihovom omiljenom naslonjaču. No kad su se djed i baka selili, trebali su novi namještaj. "Djed je zahtijevao da na njegovoj novoj fotelji bude dovoljno mjesta da Coco može sjediti pokraj njega", nastavila je Dahl.

Kako ništa ne bi propustio slučaju, djed je ljubimca odveo u šoping. "Poveo je Coco u nekoliko trgovina kako bi isprobavali fotelje dok ne nađu savršenu", rekla je unuka te dodala kako su Coco svi pozdravili sa smiješkom i bili oduševljeni kad su je vidjeli, s obzirom na to da takvu scenu vjerojatno ne viđaju svaki dan.

Simpatična priča postala je viralna, a javilo se i nekoliko zaposlenika trgovina s namještajem koji kažu da su slične situacije zapravo puno uobičajenije nego što bi bilo tko očekivao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.